Informatie omtrent Corona, 07-07-2021

Wij proberen onze zorg zo optimaal mogelijk te leveren met inachtneming van het advies van het RIVM. Onze praktijk is zo ingericht dat we de 1,5m afstand kunnen houden. Een mondkapje is verplicht tot u in een spreekkamer zit. Daar werken we namelijk met een plexiglas scherm, waardoor zowel u als bezoeker, als onze medewerkers beschermd worden.

Indien u de afspraak graag digitaal plaats laat vinden, mag u dat aangeven. Dit is mogelijk.

Indien u een afspraak heeft op een van onze locaties, willen wij u vragen om met onderstaande maatregelen rekening te houden:
– Was uw handen voor u thuis vertrekt.
– Desinfecteer uw handen zodra u op de praktijk aankomt, dit is bij ons aanwezig.
– Kom pas naar binnen op tijd van uw afspraak. Het is niet mogelijk om in de wachtkamer te wachten tijdens de behandeling van uw zoon/dochter.
– Houd voldoende afstand van elkaar, de stoelen in de wachtkamer zijn op 1,5m van elkaar gepositioneerd. In Steenbergen maken wij gebruik van een tijdelijke extra wachtkamer, deze is te     vinden in kamer 3 (als u binnenkomt, rechtdoor aan het einde van de gang).
– Indien u klachten heeft van verkoudheid of indien u koorts heeft, zal de afspraak middels BEELDBELLEN of TELEFONISCH doorgaan, wij vragen u dan direct naar de praktijk de bellen indien     de afspraak op de praktijk was gepland, zodat we de afspraak kunnen omzetten. Dit geldt tevens indien een van uw gezinsleden koorts heeft.
– Indien de behandelaar klachten heeft, zal de afspraak eveneens digitaal of telefonisch plaatsvinden, wij zullen u dan uiteraard daarvan op de hoogte stellen.

Wij hopen op uw begrip. Indien er vragen zijn, horen wij die uiteraard graag!